To register for the convention please use our online convention registration form.
USE OUR NEW USER FRIENDLY on-line registration link: http://www.icac-legal.com/Default.aspx?pageId=1795793&eventId=790986&EventViewMode=EventDetails or just www.ICAC-Legal.com .

International Chiropractic Association of California presents:

2016 2-day Annual Convention

12 Hours Saturday & 12 Hours Sunday

April 2-3, 2016

The Double Tree by Hilton in Orange (New Location!!!)

100 The City Drive. Orange, CA. 92868

(714) 634-4500

Saturday - April 2, 2016, 7:00 AM to 7:30 AM Registration

7:30 AM to 10 AM (Ed Cremata, DC - Technique/VSC - 3 Hours)

10:00 AM to 10:30 PM (Break - 30 Minutes)

10:30 AM to 12:10 PM (John Maltby, DC - Intro and Risk Management - 2 Hours)

12:10 PM to 01:10 PM (Lunch 1 hour- You can order from the Hotel’s Express Menu by 10: am served at the Troffi Restaurant)

1:10 PM to 2:50 PM (Charles Davis, DC - Ethics/Law - 2 Hours)

2:50 PM to 3:15 PM (Break - 25 Minutes)

3:15 PM to 4:55 PM (Charles Davis, DC - PI and Whiplash - 2 Hours)

4:55 PM to 5:30 PM (Break - 35 Minutes)

5:30 PM to 7:10 PM (David Martinez - Billing & Coding - 2 Hours)

7:10 PM to 7:25 PM (Break - 15 Minutes)

7:25 PM to 8:15 PM (David Martinez - Billing & Coding - 1 Hour)

Sunday - April 3, 2016, 7:30 to 8:00 AM Registration

8:00 AM to 10:00 AM (James Musick, DC - QME C.E. - 2 Hours)

10:00 AM to 10:20 AM (Break - 20 Minutes)

10:20 AM to 12:20 PM (James Musick, DC - QME C.E. - 2 Hours)

12:20 PM to 1:00 PM (Lunch on your own - 40 Minutes)

1:00 PM to 3:00 PM (James Musick, DC - QME C.E. - 2 Hours)

3:00 PM to 3:10 PM (Break - 10 Minutes)

3:10 PM to 4:00 PM (Thumper Bloomquist, DC - Anti-Aging - 1 Hour)

4:00 PM to 4:10 PM (Break - 10 Minutes)

4:10 PM to 5:50 PM (Christopher Watkins, DC - X-Ray - 2 Hours)

5:50 PM to 6:00 PM (Break - 10 Minutes)

6:00 PM to 7:40 PM (Christopher Watkins, DC - X-Ray - 2 Hours)

7:40 PM to 7:45 PM (Break - 5 Minutes)

7:45 PM to 8:35 PM (Christopher Watkins, DC - X-Ray - 1 Hour)

(Get all the 6 Mandated State Board requirements including Ethics in 24 hours).

Nearly $1,000,000.00 Dollars!

That's how much a case was settled for after John Maltby, D.C. testified in court. Come to the convention on Saturday April 2nd to hear him tell you how it was done. This is information you can't miss!

Fees differ for this event.

Mini Convention Low Registration Rates:

$125. - Non-Member 12 hours

$250. - Non-Member 13-24 hours

$155. - Non-Member QME CE (6 hours)

$125. - Non-Member Xray Credits (5 hours)

$25. – Late/at/the/door fee for Non-members

FREE to Members who have paid dues for at least 1 yr

$100. - Member QME CE (6 hours)

Call ICAC for details

ICAC 2 Day Convention Prices

EARLY BIRD (14 days before seminar)

  • $0 - NO CHARGE – Lifetime & Annually paying Members
  • Free - ICAC Members (who have paid membership for at least 1 year)
  • $25 - Late/At-The-Door Fee

ICAC Student Member, Staff, Spouse

  • $0 - Free To ICAC Student Members
  • $25 - Student Non-Member (Student ICAC Membership is $25! Join NOW!)
  • $35 - To Members' Staff (Spouse free)
  • $5 - Late/At-The-Door Fee For Members Staff

Non-Member Registration

  • $125 - Non-Members - 1 Day, $250 - Non-Members – 2 Days (13-19 hours)
  • $155 - Non-Members (QME Credits Only - 6 hours)
  • $125 - Non-Members (X-Ray Credits Only - 5 hours)

Non-Member Registration for Student, Staff, Spouse

  • $60 - Staff Or Spouse Late Registration Fee